Βρήκαμε το boot trend που δεν αποχωρίζεται τώρα η Victoria Beckham

Αυτή τη σεζόν, η επιτυχημένη επιχειρηματίας-σχεδιάστρια ( όπως επιθυμεί η ίδια να την αναφέρουν πλέον) έχει βάλει σκοπό της ζωής της να φέρει στο προσκήνιο ένα trend το παρελθόντος, που εκ πρώτης όψεως δείχνει περίεργο αλλά ίσως τελικά να παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον αν συνδυαστεί με έξυπνο τρόπο...

Elle 11 Νοε. 19
Βρήκαμε το boot trend που δεν αποχωρίζεται τώρα η Victoria Beckham

Η Victoria Beckham είναι μια από τις λίγες γυναίκες της showbiz, που δεν σταματά να μας εκπλήσει με τις υπέρκομψες εμφανίσεις της, ανεξαρτήτως περίστασης. Να σκεφτείς πως με το παραπάνω, ultra chic look εμφανίσηκε στο αεροδρόμιο… Ωστόσο, αυτή την περίοδο, συνηθίζει να ολοκληρώνει τα outfit της με ένα περίεργο shoe trend, που αν μας ρωτούσες πριν λίγο καιρό θα λέγαμε σίγουρα «όχι»! Ωστόσο εκείνη δείχνει να έχει την ικανότητα όχι μόνο να το φέρει up to date  αλλά να μας κάνει ακόμα και να το συμπαθήσουμε. Ο λόγος για τις sock, peep toe boots! Μάλιστα οι συγκεκριμένες έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις στο πρόσφατο show της Beckham στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, αφού αποτέλεσαν την standard λεπτομέρεια που συνόδευε καθένα από τα catwalk looks.

Εκτοτε η Victoria Beckham έχει συνδυάσει τις συγκεκριμένες μπότες με αμέτρητους, διαφορετικούς τρόπους, προσφέροντας έτσι πλούσιο υλικό σε όσες κυρίες δηλώνουν fan του trend, αλλά και προκαλώντας τις υπόλοιπες να το τολμήσουν. Εμείς ξεχωρίσαμε 4 outfits που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και θα μπορούσαν να μας πείσουν να φορέσουμε τις παρεξηγημένες peep toe μπότες.

Ιδού μερικές φίνες επιλογές, για εσένα που θέλεις να υιοθετήσεις το trend, όπως ακριβώς και η Victoria Beckham:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT