4 ιδέες για να οργανώσεις το καλύτερο virtual πάρτι για το παιδί σου

Τον καιρό της πανδημίας, τα πάρτι είναι μια έννοια που δεν συναντάμε πια Το γίνεται όμως αν το παιδί σου έχει γενέθλια εν μέσω lockdown; Πάμε να δούμε τις 4 πιο δημιουργικές ιδέες για να του οργανώσεις ένα virtual πάρτυ.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 01 Απρ. 21
4 ιδέες για να οργανώσεις το καλύτερο virtual πάρτι για το παιδί σου

Στην εποχή του social distancing τα γενέθλια και τα παιδιά είναι πολύ διαφορετικά για όλο τον πλανήτη. Ωστόσο, με την τεχνολογία να είναι φίλη μας, έχουμε «βγάλει» τα δύο lockdown με βιντεοκλήσεις, τηλεργασία και τηλεκπαίδευση. Γιατί λοιπόν να μην διοργανώσουμε ένα virtual party ώστε το παιδί μας να δει τους φίλους του και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί;

virtual

Εορταστικό δείπνο

Ήδη οι γιαγιάδες και οι παππούδες είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με τις βιντεοκλήσεις, καθώς για μερικούς μήνες φέτος είναι ο μόνος τρόπος να δουν τα εγγόνια τους. Μπορείτε λοιπόν να διοργανώσετε ένα virtual dinner. Βάλτε το γιορτινό γεύμα σας, ντυθείτε καλά και καλέστε τους.

Παιδικό πάρτι

Με τον ίδιο τρόπο, το παιδί μπορεί να επικοινωνήσει με τους φίλους του. Ορίστε με τους υπόλοιπους γονείς ένα online ραντεβού και ο κάθε γονέας πρέπει να σκεφτεί από ένα παιχνίδι που θα μπορούν να παίξουν τα παιδιά ακόμα και από τέτοια απόσταση. Καραόκε, ζωγραφική, επιτραπέζια τύπου Pictionary, και παιχνίδια ερωτήσεων είναι αυτά που θα σας «σώσουν» και τα παιδιά σίγουρα θα διασκεδάσουν.

Διάβασε περισσότερες ιδέες για τη διοργάνωση ενός παιδικού virtual πάρτυ στο 4moms.gr.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: