Η Εποχη Των Παγετωνων 2: Η Αποψυξη

Νομίζατε ότι η Εποχή των Παγετώνων πέρασε ανεπιστρεπτί; Μεγάλο λάθος! Οι δημιουργοί της τεράστιας επιτυχίας που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, μας ταξιδεύουν ξανά πολλά, πάρα πολλά χρόνια πίσω...

Elle 14 Ιουν. 07
Η Εποχη Των Παγετωνων 2: Η Αποψυξη

Νομίζατε ότι η Εποχή των Παγετώνων πέρασε ανεπιστρεπτί; Μεγάλο λάθος! Οι δημιουργοί της τεράστιας επιτυχίας που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, μας ταξιδεύουν ξανά πολλά, πάρα πολλά χρόνια πίσω για να δούμε τι απέγιναν το μαλλιαρό μαμούθ, Μάνι, ο γιγάντιος βραδύποδας, Σιντ, ο κουτοπόνηρος τίγρης, Ντιέγκο και φυσικά, ο αξιολάτρευτος προϊστορικός σκίουρος, Σκρατ!


Η Εποχή των Παγετώνων φτάνει στο τέλος της και οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν. Όλα τα ζώα του πλανήτη υποδέχονται ενθουσιασμένα το νέο τους περιβάλλον: έναν κόσμο γεμάτο υδάτινα πάρκα και πίδακες νερού! Όταν όμως ο Μάνι, ο Σιντ και ο Ντιέγκο ανακαλύψουν ότι το νερό από τους πάγους που λιώνουν μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες, πρέπει να ειδοποιήσουν όλους τους κατοίκους της κοιλάδας τους και, κυρίως, να βρουν έναν τρόπο σωτηρίας από τον επερχόμενο κατακλυσμό!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: