Βιβλία με 50% έκπτωση στο bazaar των εκδόσεων Άγρα

Οι εκδόσεις Άγρα μας περιμένουν στο βιβλιοπωλείο τους για να αγοράσουμε τα βιβλία των διακοπών μας στο τριήμερο θερινό bazaar τους. 

Elle 02 Ιουν. 18
Βιβλία με 50% έκπτωση στο bazaar των εκδόσεων Άγρα

Το καλοκαιρινό bazaar βιβλίων των εκδόσεων Άγρα θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο τους στο κέντρο της Αθήνας από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου. Θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 400 συνολικά τίτλους τους οποίους θα βρείτε σε έκπτωση 50%. Πεζογραφία, ποίηση, δοκίμια, αστυνομικά, φωτογραφικά και καλλιτεχνικά λευκώματα, παιδικά, αρχαία ελληνική και βυζαντινή γραμματολογία, ό, τι και να λατρεύετε να διαβάζετε θα βρείτε σίγουρα που να ταιριάζει στο γούστο σας. Σε όλα αυτά προσθέστε πολλές ακόμα προσφορές και επιλογές για δώρα όπως αφίσες, σελιδοδείκτες, φυλλάδια και άλλα. 

Από τις νέες εκδόσεις εμείς έχουμε ξεχωρίσει τη νουβέλα Ήνοχ Σόουμς του εξαιρετικού παρωδού πεζογράφου, καρικατουρίστα, δημοσιογράφου, στυλίστα και δοκιμιογράφου Μαξ Μπήρμπομ που παρέδωσε πολύ νωρίτερα από την εποχή του ένα εξαιρετικό δείγμα μοντέρνας και ευφάνταστης γραφής  που λάτρεψε ο Ρομπέρτο Μπολάνιο. Ο τελευταίος είναι και ο δημιουργός του Λούμπεν Μυθιστορηματάκι, το τελευταίο έργο που εξέδωσε ο Μπολάνιο προτού πεθάνει και επίσης μια από τις τελευταίες ενδιαφέρουσες εκδόσεις των εκδόσεων Άγρα. Όποιος αγαπά το ύφος, τη φόρμα και το είδος της γραφής που σκάβει μέσα μας δεν θα αντισταθεί ούτε σε αυτό το έργο του Μπολάνιο.  

 

IΝFO: Εκδόσεις Άγρα, Ζωοδόχου Πηγής 99, Αθήνα.
Ώρες λειτουργίας:  Παρασκευή 15.00-20.00, Σάββατο και Κυριακή, 11.00-20.30
Για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες αφίξεις πατήστε κλικ στο agrapublications.blogspot.com

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: