Follow us

Search

14 λαμπερές προσωπικότητες στέλνουν μαζί μας ένα δυνατό μήνυμα για τις γυναίκες #ELLERUN

Στο ELLE πιστεύουμε πως #ΤοΜέλλονΕίναιΓυναίκα… Γι’ αυτό και στις 13 Σεπτεμβρίου, φοράμε τα αθλητικά μας και δίνουμε ραντεβού όλοι μαζί στον πρώτο μας αγώνα δρόμου για καλό σκοπό, στη Μαρίνα Φλοίσβου. Ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία, σας θέλουμε όλους δίπλα μας, γυναίκες και άντρες αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα» που επιδιώκει τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών. Αθλητές, influencers, celebrities και ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας!

14 λαμπερές προσωπικότητες στέλνουν μαζί μας ένα δυνατό μήνυμα για τις γυναίκες #ELLERUN

Το ELLE διοργανώνει το ELLE RUN, τον πρώτο µας αγώνα δρόµου (5 χλµ. και 10 χλµ.) στη Μαρίνα Φλοίσβου σε συνεργασία µε τον Δήµο Παλαιού Φαλήρου. Εκείνη την Κυριακή στις 13 Σεπτεμβρίου, όλοι µαζί θα τρέξουµε για να εµπνεύσουµε τις γυναίκες, να τις κινητοποιήσουµε ώστε να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Παράλληλα, θα προσφέρουµε και ουσιαστική βοήθεια σε όσες έχουν ανάγκη, καθώς µέρος των εσόδων από τις συµµετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ Κέντρο Διοτίµα που επιδιώκει τη συστηµατική ανάδειξη και αντιµετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών. Σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουµε αγαπηµένους συνοδοιπόρους που έγιναν πρεσβευτές του ELLE RUN: οι ηθοποιοί Ευγενία Δηµητροπούλου, Δηµήτρης Μοθωναίος και Τόνια Σωτηροπούλου, η digital creator Μαίρη Συνατσάκη, οι youtubers Σουζάνα Κεγγίτση, Δανάη Κατσαλή και Εβελίνα Νικόλιζα, οι instagrammers Κλειώ Στασινού και Κωνσταντίνος Τζάχας, οι αθλητές Αναστασία Μαρινάκου, Χρήστος Μποφίλιος, Στέλλα Αλεξανδρίδου, Ιωάννα Σαµαρά και η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Spetses Mini Marathon και Spetsathlon Μαρίνα-Λήδα Κουταρέλλη φόρεσαν το T-shirt του ELLE, φωτογραφήθηκαν, έδωσαν το µήνυµά τους και ανέλαβαν να το µεταδώσουν σε όλους µέσα από τα social media, αλλά και µε τη συµµετοχή τους στον αγώνα. Πιστεύουν και αυτοί σε έναν κόσµο όπου οι γυναίκες δεν θα χρειάζεται να δίνουν κανέναν αγώνα για να πετύχουν τα αυτονόητα. Μέχρι τότε, όµως, έχουµε πολύ δρόµο ακόµη και για να φτάσουµε πιο κοντά στον τερµατισµό, θα πρέπει να τρέξουµε όλοι στο ELLE RUN.

 

«Θέλω να τρέξω, γιατί µόνο αν είµαστε όλες και όλοι µαζί θα καταφέρουµε την ισότητα. Στο τέλος αυτού του αγώνα, ονειρεύοµαι γυναίκες ελεύθερες, ανεξάρτητες, που θα πληρώνονται το ίδιο καλά µε τους άντρες. Για να πείσω κάποιον να πάρει µέρος στον αγώνα, θα του έλεγα να το κάνει για τη µητέρα του», λέει η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Μαίρη Συνατσάκη ονειρεύεται ένα µέλλον όπου όλοι θα είναι ίσοι: «Δεν θα πρέπει να λαµβάνουµε υπόψη το φύλο για να αποφασίζουµε πώς θα συµπεριφερθούµε σε έναν άνθρωπο. Το µέλλον πρέπει να µας συµπεριλαµβάνει όλους, να είναι κοινό και δίκαιο».

Ο Δηµήτρης Μοθωναίος προτρέπει τους πάντες να τρέξουν και να µην είναι κανένας απών: «Δηλώνω παρών σε αυτό τον αγώνα. Θα τρέχω µε όποιον τρόπο µπορώ και µετά το ELLE RUN».

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Spetses Mini Marathon και Spetsathlon Μαρίνα-Λήδα Κουταρέλλη.

 

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Τζάχας είναι µαζί µας για όλες τις γυναίκες της ζωής του: «Θέλω να είµαι δίπλα τους µε όποιον τρόπο µπορώ». Η Κλειώ Στασινού, που… κρύβεται πίσω από το instagram account Τhe Muse and The Ladybug, αναφέρει: «Οι γυναίκες τρέχουµε έτσι κι αλλιώς για όλους. Γιατί να µην τρέξουµε και για εµάς βοηθώντας παράλληλα όσες έχουν πραγµατικά ανάγκη;».

 

Η Σουζάνα Κεγγίτση δηλώνει µε πάθος: «Τρέχω για να φωνάξω ότι οι γυναίκες είναι σύγχρονοι σούπερ ήρωες, είναι δυνατές και ικανές για τα πάντα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Η αθλήτρια Αναστασία Μαρινάκου.

Ο αθλητής Χρήστος Μποφίλιος.

Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου.

Η τραγουδίστρια και you tuber Εβελίνα Νικόλιζα.

H digital creator & fitness coach Ιωάννα Σαμαρά.

Η αθλήτρια Στέλλα Αλεξανδρίδου.

Η youtuber Δανάη Κατσαλή.

Φωτογράφος: Θοδωρής Μάρκου, µακιγιάζ-µαλλιά: Christos Mazurek/this is not another agency

MORE FROM

ELLE RUN

BEST of INTERNET