Menu

Νέα τάση: Pheromones Parties για ενδιαφέρουσες γνωριμίες

 Tέρμα τα απρόσωπα sites για online ραντεβού. Αφήστε τη μύτη σας να σας οδηγήσει στον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας μυρίζοντας απλώς το... μπλουζάκι τους.
 

 Η όσφρηση είναι μια αίσθηση που ξυπνάει τον ερωτισμό; Ίσως, αν σκεφτούμε πως η καινούρια μόδα σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη είναι τα περίφημα Pheromones Parties, όπου οι θαμώνες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο τους εραστή από την ελκυστική μυρωδιά του.

Σε αυτά τα πάρτι είναι καλεσμένοι άντρες και γυναίκες που αναζητούν σύντροφο. Όλοι πρέπει να έχουν μαζί τους το T-shirt με το οποίο κοιμήθηκαν τις τρεις προηγούμενες νύχτες. Αφού αυτό το κομμάτι ύφασμα ταξιδέψει από χέρι σε χέρι, οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να το μυρίσουν και, σε περίπτωση που τους συγκινήσει το άρωμα, να διεκδικήσουν τον κάτοχό του. Αυτά τα νέου τύπου πάρτι ξεκίνησαν από την Καλιφόρνια στις ΗΠΑ με πρωτοβουλία της web developer Τζούντιθ Πρέις, μίας δυναμικής γυναίκας που είχε κουραστεί από τα αδιέξοδα online συνοικέσια.

Η όλη ιδέα των Pheromones Parties βασίζεται στην επιστημονική θεωρία που θέλει τις φερομόνες, τις χημικές ουσίες που παράγει με φυσικό τρόπο το ανθρώπινο σώμα, να παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σεξουαλική έλξη και συμπεριφορά μας…

Χρηστικές οδηγίες
Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτά τα πάρτι καλούνται να κοιμηθούν τρεις συνεχόμενες νύχτες φορώντας ένα βαμβακερό Τ-shirt, ώστε αυτό να ποτίσει με το άρωμα του σώματός τους. Μετά πρέπει να τοποθετήσουν αυτό το ρούχο σε μία πλαστική τσάντα και μόλις βρεθούν στο πάρτι να ακουμπήσουν τη σακούλα σε ένα τραπέζι. Οι διοργανωτές κολλούν σε κάθε τσάντα ένα χαρτάκι -γαλάζιο για τους άντρες και ροζ για τις γυναίκες- με έναν αριθμό, ώστε να μπορούν να το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Όσοι μυρίσουν το μπλουζάκι και ενθουσιαστούν με τη μυρωδιά φωτογραφίζονται κρατώντας την τσάντα, καρφιτσώνουν τη φωτογραφία τους σε ένα προκαθορισμένο σημείο και περιμένουν τον κάτοχο της μπλούζας να εμφανιστεί. Μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους…

Το πρώτο πάρτι έγινε στη Νέα Υόρκη και συμμετείχαν σ΄ αυτό 40 άτομα. Όπως δήλωσε η ίδια η Πρέις, το πείραμα αποδείχτηκε επιτυχημένο αφού εκείνο το βράδυ βρήκαν ταίρι σχεδόν όλοι! Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να δώσει και πρακτικές συμβουλές σε όσους θέλουν να κάνουν το φυσικό τους άρωμα ακόμα πιο δελεαστικό για τα άτομα του αντίθετου φύλου. Κάποια από τα tips της; Πριν από κάθε πάρτι να μην καταναλώνονται φαγητά με μπαχαρικά, σκόρδο ή κρεμμύδι, να περιορίζεται η χρήση αποσμητικού και να αποφεύγεται η αποτρίχωση σε μασχάλες!

Στο επίσημο site http://www.pheromoneparties.com/ μπορεί να μπει ο καθένας για να δει πότε είναι το επόμενο event και να κλείσει θέση συμμετοχής σε μια εμπειρία που ίσως τον οδηγήσει στη γυναίκα ή τον άντρα των ονείρων του.
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ