Ένα γευστικό ταξίδι στη Μεσόγειο

Ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Παπαϊωάννου και το resort Costa Navarino στη Μεσσηνία μάς συστήνουν το Armyra by Papaioannou, ένα χώρο με αυθεντικές νοστιμιές από γνήσια προϊόντα της περιοχής.

Elle 17 Ιουν. 15
Ένα γευστικό ταξίδι στη Μεσόγειο

Αγνές πρώτες ύλες, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, σεβασμός στην παράδοση και αστείρευτη φαντασία είναι τα βασικά συστατικά πίσω από τις συνταγές του Γιώργου Παπαϊωάννου. Τώρα μας υποδέχεται στον υπέροχο χώρο Navarino Dunes της Costa Navarino παρουσιάζοντας το Armyra by Papaioannou, μια γαστρονομική πρόταση για όσους αγαπούν τη μεσογειακή κουζίνα και τις εκλεκτές γεύσεις.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείoυ The Romanos, a Luxury Collection Resort και της ξεχωριστής συλλογής The Romanos Ionian Exclusive μπορούν να γευτούν λαχταριστά πιάτα με την υπογραφή του σεφ απολαμβάνοντας παράλληλα τις ακτές και τα καταπράσινα τοπία της μεσσηνιακής γης.

Το μενού που δημιούργησε ο ίδιος περιλαμβάνει μύδια με τζίντζερ, σαλάτες με κρίταμο και τοπικό τυρί, ριζότο και δροσιστικά χειροποίητα παγωτά.

Επισκεφτείτε το www.costanavarino.com/gr για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT