Γαρίδες με λαχανικά και σάλτσα με μουστάρδα και γκρέιπ φρουτ

500 γραμμ. βρασμένες ροζ γαρίδες

4-5 ραπανάκια

2 ματσάκια διάφορα τρυφερά φύλλα μαρουλιών (λόλα ρόσα, γαλλικό και ελληνικό μαρούλι, ρόκα, iceberg κ.λπ.)

1 ποτήρι κρέμα γάλακτος

χυμός από 1/2 γκρέιπ φρουτ

1 κ.γ. δυνατή μουστάρδα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. φρέσκο κόλιαντρο

αλάτι, πιπέρι

Elle 01 Νοε. 11
Γαρίδες με λαχανικά και σάλτσα με μουστάρδα και γκρέιπ φρουτ

1. Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφός τους.

2. Πλένετε τα ραπανάκια και τα περνάτε από τον τρίφτη. Τα βάζετε σε ένα μπολ μαζί με την κρέμα γάλακτος, το χυμό γκρέιπ φρουτ, μουστάρδα, ελαιόλαδο, κόλιαντρο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το φυλάτε στο ψυγείο.

3. Πλένετε τα φύλλα από τα μαρούλια, τα στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί και τα ανακατεύετε με τη σάλτσα. Σερβίρετε σε μπολ ή σε ποτήρια μαζί με τις γαρίδες.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT