Οι πιο νόστιμες ψητές πατάτες που έχουμε δοκιμάσει

Δεν υπάρχει καλύτερο συνοδευτικό για το τραπέζι.

Elle 17 Σεπ. 18
Οι πιο νόστιμες ψητές πατάτες που έχουμε δοκιμάσει

Υλικά
1 κιλό πατάτες baby κομμένες στη μέση
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1/2 φλιτζ. Τριμμένη παρμεζάνα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
μαϊντανός ψιλοκομμένος για γαρνίρισμα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τις πατάτες, το ελαιόλαδο, την παρμεζάνα, το σκόρδο και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε καλά.
2. Στρώνετε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο και διπλώνετε τις άκρες για να φτιάξετε ένα πουγκί.
3. Ψήνετε για 30' μέχρι να μαλακώσουν. Πασπαλίζετε με μαϊντανό και αν θέλετε με λίγη παρμεζάνα ακόμα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT