Κρέμα παντζαριών

4 βρασμένα παντζάρια

12 φύλλα ραδικιού

12 άνθη ταραξάκου (τα άνθη του ραδικιού)

2 κεσεδάκια γιαούρτι

1 λεμόνι

1 κ.γ. σπόρους κόλιαντρο

1 κ.γ. άνθος αλατιού (θα το βρείτε σε ντελικατέσεν)

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 01 Νοε. 11
Κρέμα παντζαριών

1. Πλένετε και καθαρίζετε τα ραδίκια και τα ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το χυμό λεμονιού.

2. Προσθέτετε τα παντζάρια κομμένα σε κομμάτια μαζί με το γιαούρτι, το κόλιαντρο και το αλάτι.

3. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 30΄. Σερβίρετε σε ένα μπολ και διακοσμείτε με τα πέταλα των λουλουδιών.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: