Κρέμα παντζαριών

4 βρασμένα παντζάρια

12 φύλλα ραδικιού

12 άνθη ταραξάκου (τα άνθη του ραδικιού)

2 κεσεδάκια γιαούρτι

1 λεμόνι

1 κ.γ. σπόρους κόλιαντρο

1 κ.γ. άνθος αλατιού (θα το βρείτε σε ντελικατέσεν)

Elle 01 Νοε. 11
Κρέμα παντζαριών

1. Πλένετε και καθαρίζετε τα ραδίκια και τα ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το χυμό λεμονιού.

2. Προσθέτετε τα παντζάρια κομμένα σε κομμάτια μαζί με το γιαούρτι, το κόλιαντρο και το αλάτι.

3. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 30΄. Σερβίρετε σε ένα μπολ και διακοσμείτε με τα πέταλα των λουλουδιών.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT