Κροκέτες με κατσικίσιο τυρί και καυτερά φιστίκια

250 γραμμ. κατσικίσιο τυρί

100 γραμ. αράπικα φιστίκια ανάλατα

1 κ.σ. καυτερή πιπεριά σε σκόνη

1 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης

Elle 01 Νοε. 11
Κροκέτες με κατσικίσιο τυρί και καυτερά φιστίκια

1. Kόβετε τα αράπικα φιστίκια σε χοντρά κομμάτια και τα καβουρντίζετε μέσα σε αντικολλητικό τηγάνι ανακατεύοντας συνεχώς. Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν λίγο. Ψιλοκόβετε στο μίξερ τα φιστίκια Αιγίνης. Προσθέτετε και τα δύο είδη φιστικιών σε ένα μπολ μαζί με την καυτερή πιπεριά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά.

2. Σχηματίζετε μπαλάκια ζυμώνοντας στις παλάμες σας 1 κ.σ. κατσικίσιο τυρί τη φορά. Τα περνάτε από το μείγμα με τα φιστίκια και τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο. Το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT