Κρύα καροτόσουπα

500 γραμμ. καρότα βρασμένα
3 κρεμμύδια
λίγο κόλιαντρο
χυμός από 2 πορτοκάλια
3 ½ νεροπότηρα ζωμό κότας
½ κ.γ. κανέλα
αλάτι, πιπέρι

01 Αυγ. 13
Κρύα καροτόσουπα
1. Πλένετε τα φύλλα του κόλιαντρου και τα σκουπίζετε ελαφρά με απορροφητικό χαρτί. Κρατάτε μερικά για τη διακόσμηση.
 
2. Κόβετε τα καρότα σε μικρά κομμάτια.
 
3. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια.
 
4. Βάζετε στο μπλέντερ τα καρότα, τα κρεμμύδια και το κόλιαντρο.
 
5. Ανακατεύετε καλά, ρίχνοντας διαδοχικά λίγο λίγο το χυμό των πορτοκαλιών και το ζωμό της κότας, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και ομοιογενές.
 
6. Το βάζετε στο ψυγείο μέχρι τη στιγμή που θα το σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: