Πάστα αντσούγιας

80 γραμμ. φιλέτα αντσούγιας σε ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

20 ml καλαμποκέλαιο

80 ml ελαιόλαδο

Elle 01 Νοε. 11
Πάστα αντσούγιας

1. Πλένετε καλά τα φιλέτα αντσούγιας, τα βάζετε σε ένα μπολ μαζί με το σκόρδο, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το καλαμποκέλαιο και το ελαιόλαδο.

2. Τα ανακατεύετε πολύ καλά με το σύρμα, μέχρι να γίνει μια ομογενής αλοιφή προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο αν χρειάζεται.

Σερβίρετε μαζί με ωμά λαχανικά και ψημένο ψωμί

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT