Πλατό με τυρί γκοργκοντζόλα, αλλαντικά, νεκταρίνια, φράουλες και ξίδι μπαλσάμικο

120 γραμμ. τυρί γκοργκονζόλα

200 γραμμ. φράουλες

50 γραμμ. κρουτόν

2 νεκταρίνια κομμένα σε φέτες

1 μικρή κονσέρβα κόκκινα φασόλια (στραγγισμένα)

100 γραμμ. φύλλα άγριας ρόκας

150 γραμμ. ποικιλία ιταλικών αλλαντικών, όπως σαλάμι και ζαμπόν Πάρμας

125 ml ξίδι μπαλσάμικο

Elle 01 Νοε. 11
Πλατό με τυρί γκοργκοντζόλα, αλλαντικά, νεκταρίνια, φράουλες και ξίδι μπαλσάμικο

Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο πιάτο, ανακατεύετε και ραντίζετε με το μπαλσάμικο. Σερβίρετε με ζεστό ψωμί τσιαπάτα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: