Menu

Πώς να κόψετε λαχανικά

Η μια συνταγή λέει να κόψετε το κρεμμύδι σε κύβους και η άλλη να το ψιλοκόψετε... Μην μπερδεύεστε: πριν κόψετε με οποιοδήποτε τρόπο τα λαχανικά σας, διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες.

Ζιλιέν: Κόβετε σε λεπτές λωρίδες τα λαχανικά, στο μήκος και το πλάτος ενός σπίρτου.

Σε κύβους: Κόβετε τα τρόφιμα σε σχήμα μικρού κύβου, του οποίου κάθε πλευρά δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 0,5 εκ.

Σε μπαστούνια: Κόβετε σε λωρίδες τα λαχανικά, στο ίδιο μέγεθος και σχήμα με τις τηγανητές πατάτες.

Ψιλοκομμένο: Κόβετε σε ακανόνιστα μικρά κομματάκια.

Τριμμένο: Περνάτε τα λαχανικά από την πλευρά του τρίφτη που κόβετε τα τυριά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Search