Ψητές πατάτες με μπέικον: Λιώνουν στο στόμα

Χρειάζονται ελάχιστη προετοιμασία και γίνονται με πολύ λίγα υλικά. Δοκίμασε σίγουρα αυτό το πιάτο!

Elle 11 Ιαν. 22
Ψητές πατάτες με μπέικον: Λιώνουν στο στόμα

Προετοιμασία: 10′
Μαγείρεμα: 1 ώρα

Υλικά για 6 άτομα:

12 πατάτες
12 φέτες μπέικον
λίγα κλωναράκια θυμάρι
ελαιόλαδο
βούτυρο

Εκτέλεση:

1. Καθαρίζετε τις πατάτες και τις βράζετε για 15′ σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζετε.
2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
3. Τυλίγετε κάθε πατάτα με 1 φέτα μπέικον και τις τοποθετείτε στο ταψί. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε λίγο βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και το θυμάρι.
4. Προσθέτετε στο ταψί 1 ποτήρι νερό και ψήνετε για 45′.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT