Σάλτσα aioli

3 σκελίδες σκόρδο

1 αυγό

150 ml. ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Elle 01 Νοε. 11
Σάλτσα aioli

1. Σε ένα μπολ καθαρίζετε και λιώνετε 3 σκελίδες σκόρδο.

2. Προσθέτετε 1 κρόκο αβγού, αλατοπιπερώνετε και χτυπάτε καλά τα υλικά ρίχνοντας σταδιακά 150 ml ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν σαν μαγιονέζα.

3. Σερβίρετε μαζί με τηγανητό μπακαλιάρο και βραστά λαχανικά

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT