Menu

Ζυμαρικά με αστακό

300 γραμμ. ζυμαρικά (κατά προτίμηση φουζίλι)

2 μικροί αστακοί

2 κρεμμύδια

6 μεγάλες ντομάτες

ελαιόλαδο

12 φυλλαράκια βασιλικό

1. Τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτετε την ντομάτα σε κυβάκια. Συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα.

2. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.

3. Ζεματίζετε τους αστακούς για δέκα λεπτά σε βραστό νερό, τους στραγγίζετε και τους προσθέτετε στη σάλτσα ντομάτας, συνεχίζοντας το βράσιμο για 3 λεπτά με το καπάκι της κατσαρόλας κλειστό.

4. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά, περιχύνετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Search