5 μαγαζιά που θα κρατήσουν ζωντανό το island vibe ενώ είσαι στην καυτή Αθήνα

Η επιστροφή στην Αθήνα μετά από διακοπές, είναι η απόλυτη ψυχρολουσία.

Elle 26 Αυγ. 22
5 μαγαζιά που θα κρατήσουν ζωντανό το island vibe ενώ είσαι στην καυτή Αθήνα

Από εκεί που ήμασταν στις Κυκλάδες, στο Ιόνιο, στο χωριό σου, οπουδήποτε τέλος πάντων, με τον καθαρό τον αέρα, με το βλέμμα στραμμένο στο απέραντο γαλάζιο, με την ώρα να μην σε νοιάζει και όλα αυτά τα όμορφα των καλοκαιριών διακοπών, ξαφνικά πρέπει να συνηθίσουμε τους τέσσερις τοίχους του διαμερίσματός μας, το καυσαέριο, τους δρόμους και τους ρυθμούς της Αθήνας γενικότερα. Ε, δεν είναι και η πιο εύκολη πίστα που μπορούμε να περάσουμε.

Παρόλα αυτά, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να βλέπω το θετικό, ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει, θεωρώ ότι η προσαρμογή πρέπει να γίνεται με αργά και σταθερά βήματα. Δηλαδή, τώρα που ακόμα δεν έχουν επιστρέψει όλοι (ακόμα βρε παιδιά;), βγες, κάνε βόλτες και απόλαυσε ποτό ή φαγητό σε 5 μαγαζιά, που θυμίζουν ακόμα κάτι από διακοπές. Σημείωσε λοιπόν τα εξής:

Nazaré Surf Bar

Προς τον Πειραιά και συγκεκριμένα στη Μαρίνα Ζέας, βρίσκεται το Nazaré Surf Bar. Η ονομασία του προκύπτει από τη μικρή πορτογαλική πόλη, που λατρεύει το surf. Πρόκειται για μια μικρή καντίνα που ετοιμάζει τα πιο δροσερά cocktail, είτε στα τραπεζάκια είτε στο λευκό πεζούλι. Οι σανίδες είναι το απόλυτο ντεκόρ, προφανώς, και σίγουρα θα νιώσεις την επιθυμία να κάνεις μία δική σου.

Δες τα υπόλοιπα μαγαζιά στο nitro.gr

Cover photo: @gajah_the_secret_island

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: