Διεθνής αναγνώριση για 7 προορισμούς της Ελλάδας

Αισιοδοξία για τη νέα τουριστική σεζόν εκπέμπει το νέο τουριστικό αφιέρωμα του Der Spiegel που επιχειρεί να αποτυπώσει τις τρέχουσες τάσεις στη διεθνή ταξιδιωτική αγορά. Εξυψώνει την Ελλάδα, τοποθετώντας τα νησιά της ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

ELLE Team 20 Απρ. 21
Διεθνής αναγνώριση για 7 προορισμούς της Ελλάδας

Όπως τονίζεται στο άρθρο, η Ελλάδα θα είναι σε θέση να υποδεχτεί πάλι τους τουρίστες, ενώ αυτή τη στιγμή θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου. Ο συντάκτης του άρθρου εστιάζει στις αλλαγές στις ταξιδιωτικές συνήθειες που αρχίζουν να διαφαίνονται, όπως η προτίμηση σε εξατομικευμένες υπηρεσίες και η επιλογή προορισμών χωρίς μαζικότητα. Η Ελλάδα διαθέτει τα προσόντα να ανταποκριθεί στις νέες τάσεις με ποιοτικά μικρά καταλύματα, λογικές τιμές και αυθεντική φιλοξενία.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, το έγκυρο γερμανικό μέσο ενημέρωσης με την παγκόσμια ακτινοβολία, ξεχωρίζει τους επτά προορισμούς της Ελλάδας που προσφέρονται για ονειρικές διακοπές το φετινό καλοκαίρι. Την κορυφή της λίστας, καταλαμβάνει η Άνδρος με τις 30 και πλέον παραλίες της. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Εύβοια που γοητεύει με το μέγεθος της, τις φυσικές πηγές, το ορεινό στοιχείο, τα μονοπάτια και τις παραλίες. Στη τρίτη θέση βρίσκεται η Φολέγανδρος με τα κρυστάλλινα νερά και την ήρεμη αύρα της.

Διάβασε τους υπόλοιπους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα στο real.gr.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: