Menu

Αυτές είναι οι πιο λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου

Τόσο τραγανές και ταυτόχρονα τόσο τρυφερές, που κάνουν και τον πιο δύσπιστο να λυγίσει...

Υλικά:
450 γραμμάρια φτερούγες κοτόπουλου
1/2 φλιτζάνι κέτσαπ
1/2 φλιτζάνι μέλη ή καστανή ζάχαρη
6 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1/4 φλιτζάνι σόγια σος

Εκτέλεση:
1. Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κάλυψε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
2. Σε ένα μπολ ανάμειξε όλα τα υπόλοιπα υλικά και μόλις δημιουργήσεις μια ομοιογενή σάλτσα, βούτηξε σε αυτήν της φτερούγες.
3. Κάλυψέ τις καλά με την σάλτσα και έπειτα άπλωσέ τις την μια δίπλα στην άλλη πάνω στο αντικολλητικό χαρτί.
4. Ψήσε τις φτερούγες σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά.

Περισσότερες συνταγές στο: foodess.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ