Menu

Αυτό το γκουρμέ (αλλά πανεύκολο) dip θα γίνει η μεγαλύτερη σου αμαρτία

Με αυτό το καιρό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσει φίλους στο σπίτι και να τους μαγέψεις με μια συνταγή που δεν θα έχουν δοκιμάσει ποτέ ξανά (πίστεψέ μας...)

Υλικά
1 συσκευασία τυρί κρέμα
1/4 φλιτζάνι sour cream
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
2/3 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1/2 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
180 γραμμάρια αγκινάρες
180 γραμμάρια σπανάκι
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
1. 
Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το τυρί κρέμα, το sour cream, την μαγιονέζα, το σκόρδο, τη παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το πιπέρι.
3. Στη συνέχεια πρόσθεσε τις καρδιές από τις αγκινάρες και το σπανάκι, αφού πρώτα ο έχεις βράσει για λίγα λεπτά και το έχεις στραγγίξει καλά.
4. Άπλωσε το μείγμα σε ένα μικρό, αντικολλητικό ταψί. Ψήσε στο προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά, έως ότου το ντιπ λιώσει εντελώς.
5. Σέρβιρέ το καυτό μαζί με τσιπς τορτίγιας, κράκερς ή ακόμα και με μικρές φέτες φρυγανισμένου ψωμιού.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Search