Follow us

Search

Αυτό το χοιρινό με μουστάρδα μέλι και σκόρδο είναι τρέλα

Αυτό το χοιρινό λιώνει στο στόμα.

Αυτό το χοιρινό με μουστάρδα μέλι και σκόρδο είναι τρέλα

Υλικά:

2 κιλά χοιρινό φιλέτο
Αλάτι και πιπέρι
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές της σούπας μέλι
3 Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
Φρέσκο ​​μαϊντανό για γαρνιτούρα

χοιρινό

Εκτέλεση συνταγής:

Κόψε το λίπος από το χοιρινό και άλειψε το με αλάτι και πιπέρι.

Σε ένα μικρό μπολ χτύπα το ελαιόλαδο, την μουστάρδα Dijon, το μέλι και το σκόρδο. Με ένα πινέλο άλειψε την μισή σάλτσα στο χοιρινό.

Προθέρμανε τη σχάρα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.

Πρόσθεσε το χοιρινό στη σχάρα.

Μαγείρεψε για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι το χοιρινό να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 145 βαθμών.

Στο τέλος άλειψε την υπόλοιπη σάλτσα πάνω από  το χοιρινό και σέρβιρε με ψιλοκομμένο μαϊντανό προαιρετικά.

Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο Therecipecritic.gr.

MORE FROM

Living

BEST of INTERNET