Στην COCO-MAT μας έχουν…στα πούπουλα!

Από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, με την αγορά του πουπουλένιου παπλώματος Αλκαίος της COCO-MAT, σας επιστρέφεται το 50% της αξίας του για να το αξιοποιήσετε σε αγορές προϊόντων της εταιρίας.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 19 Ιαν. 22
Στην COCO-MAT μας έχουν…στα πούπουλα!

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τον υποδεχτούμε όπως του αρμόζει! Οι χειμερινοί μήνες χρειάζονται ζεστά ροφήματα, αγκαλιές και…πουπουλένια παπλώματα!

 

Στο πλαίσιο αυτό, η ηγέτιδα εταιρία στο χώρο των προϊόντων ύπνου από φυσικά υλικά, COCO-MAT, διαθέτει μια μοναδική προσφορά, η οποία θα ωφελήσει όλους εκείνους που αναζητούν ευκαιρίες για επιπλέον χουχούλιασμα και ζεστασιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Όσοι είστε σε διαδικασία αναζήτησης παπλώματος, από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά του πουπουλένιου παπλώματος Αλκαίος, η COCO-MAT σας επιστρέφει το 50% της αξίας του για να την αξιοποιήσετε σε αγορές προϊόντων της εταιρίας.

COCO-MAT

Το πάπλωμα Αλκαίος δεν είναι απλώς ένα ακόμη συμβατικό σκέπασμα. Πρόκειται για την επιτομή της θαλπωρής, ένα σκέπασμα κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου, που μας προσφέρει μία χουχουλιάρικη αίσθηση χωρίς να «αισθανόμαστε» το βάρος του.

COCO-MAT

Διατίθεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα θερμικής απόδοσης (κλίμακα tog), το καθένα από τα οποία έχει διαφορετική σύσταση από πούπουλα, φτερά χήνας ή πάπιας για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις συνήθειες και τις ανάγκες σας:

  • Πάπλωμα Αλκαίος από 90% πούπουλο – 10% φτερό χήνας (12 togs): Ιδανικό για ψυχρά κλίματα και βαρύ χειμώνα ή απλά για όσους προτιμούν περισσότερη ζεστασιά το χειμώνα
  • Πάπλωμα Αλκαίος 90% πούπουλο – 10% φτερό χήνας (10,5 togs): Κατάλληλο για ήπιους χειμώνες ή για όσους δε ζεσταίνονται ή δε κρυώνουν πολύ όταν κοιμούνται
  •  Πάπλωμα Αλκαίος από 30% πούπουλο – 70% φτερό πάπιας (7,5 togs): Η κατάλληλη επιλογή για άνοιξη / φθινόπωρο και ήπιους χειμώνες.

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά εδώ, καθώς σύμφωνα δε με τα προγνωστικά, φαίνεται πως η χαμηλή θερμοκρασία δε θα υποχωρήσει άμεσα…

#COCO-MAT #πάπλωμα #προσφορές
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: