Δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι

Ευκαιρία για παιχνίδι, αγκαλιές και ένα ταξίδι στη Frezyland με τους μικρούς πρωταγωνιστές τις ζωής μας.

Elle 13 Απρ. 20
Δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι

Η παραμονή στο σπίτι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας και να κάνετε πράξη όλα όσα καιρό θέλατε αλλά εξαιτίας της απαιτητικής καθημερινότητας, απλώς δεν ευκαιρούσατε να πραγματοποιήσετε! Η Frezyland προσκαλεί τους γονείς να ανακαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, από την άνεση του σπιτιού τους! Έξυπνες προτάσεις για δημιουργικά παιχνίδια, κατασκευές και ευχάριστες δραστηριότητες, υπόσχονται ατελείωτες ώρες…FrezyFan στο σπίτι και βοηθούν το παιδί να αναδείξει τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά του, αναπτύσσοντας δεξιότητες που ακόμα και εσείς, ως γονείς, μπορεί να μην είχατε ποτέ φανταστεί ότι διαθέτει!
Τι μπορείτε να κάνετε μέσα από τον θαυμαστό κόσμο της Frezyland; Μαγειρέψτε, μαζί με τους επίδοξους μικρούς chef, εύκολες συνταγές για παιδιά και μεγάλους και απολαύστε το γεύμα με όλη την οικογένεια.

Παρακολουθήστε DIY videos για πρωτότυπες χειροτεχνίες και κατασκευές, που τα παιδιά θα λατρέψουν.
Ζωγραφίστε, όμορφα σκίτσα με τα παιδιά σας και δώστε τους τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά και με πολλή φαντασία.
Παίξτε παιχνίδια! Στη Frezyland θα βρείτε μια σειρά από δημιουργικά παιχνίδια τα οποία συμβάλλουν στην εξάσκηση της μνήμης, της παρατηρητικότητας αλλά και της λογικής σκέψης του παιδιού! Quiz, puzzle και πολλά άλλα παιχνίδια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
Και όταν η ημέρα φτάσει στο τέλος της, τα μελωδικά νανουρίσματα της Frezyland θα χαρίσουν στα μικρά σας τον πιο γλυκό και ήσυχο ύπνο.
#ΜένουμεΣπίτι… Ταξιδεύουμε στη Frezyland!

Info: https://frezyland.gr/

-Η συμμετοχή των παιδιών στις online δραστηριότητες και παιχνίδια, θα πρέπει να πραγματοποιείται πάντα με τη
σύμφωνη γνώμη, την καθοδήγηση και επίβλεψη του γονέα, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή χρήση και να
αποφευχθεί τυχόν εθισμός των παιδιών. Μάθετε περισσότερα για τα παιδιά και την τεχνολογία.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: