Ένα διαμέρισμα με θηλυκή αισθητική που γοητεύει #decoideas

Μπαίνουμε στο Instagram account της@juthamat_by_jem και βρίσκουμε άφθονες ιδέες διακόσμησης, ώστε να βάλουμε την θηλυκή μας υπογραφή σε κάθε γωνιά του σπιτιού, χωρίς να χρειαστεί να ποντάρουμε για ακόμη μια φορά στο ροζ και τα κοριτσίστικα στοιχεία.

Elle 20 Αυγ. 21
Ένα διαμέρισμα με θηλυκή αισθητική που γοητεύει #decoideas

Η μαγεία των neutral τόνων σταματά να αποτελεί πλεονέκτημα των αντρών. Οι γυναικεία αισθητική απομακρύνεται για λίγο από τις ρομαντικές αποχρώσεις του ροζ και των παστέλ και γίνεται πιο σύγχρονη αλλά και minimal από κάθε άλλη φορά. Οι τοίχοι μένουν λευκοί, τα υφάσματα παίζουν με ήσυχα χρώματα όπως είναι το μπεζ και το σταχτί, τα έπιπλα συνδυάζουν τον μοντέρνο χαρακτήρα τους με μια vintage διάθεση ενώ το βλέμμα μαγνητίζουν statement διακοσμητικά στοιχεία, που κάνουν το ντεκόρ του σπιτιού να μοιάζει με εκείνα που βλέπουμε στα περιοδικά μόδας και στα Instagram accounts των fashionistas. Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει στο δωμάτιο της ένα πελώριο, χρυσό καθρέφτη, μια μεταλλική επιδαπέδια κρεμάστρα και αμέτρητα αρωματικά κεριά;

διαμέρισμα

Άντλησε πλούσιο υλικό από τις παρακάτω διακοσμητικές προτάσεις και εξωτερίκευσε την θηλυκότητα σου με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Δώσε βάση στον συνδυασμό των υλικών, επίλεξε με μεγάλη προσοχή τα χρώματα και όλα αυτά έχοντας στο μυαλό σου πως η απλότητα -και όχι η υπερβολή- είναι εκείνη που θα κάνει το διαμέρισμά σου να μοιάζει με το πιο καλόγουστο, θηλυκό καταφύγιο.

διαμέρισμα

διαμέρισμα

διαμέρισμα

διαμέρισμα

διαμέρισμαδιαμέρισμα

διαμέρισμα

διαμέρισμα

διαμέρισμα

διαμέρισμα

Φωτογραφίες: @juthamat_by_jem

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: