Menu

French Toast: Για αυτό το πρωινό άξιζε να περιμένεις όλη την εβδομάδα

Αν αυτή η πεντανόστιμη συνταγή δεν είναι συνώνυμη του weekend, τότε ποια είναι;

Υλικά:

4 αυγά
2/3 φλιτζάνι γάλα
1 1/2 κουταλιές του γλυκού κανέλα
2 κουταλιές της σούπας βανίλια
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
8 χοντροκομμένες φέτες ψωμί
Φρέσκα μούρα (ψιλοκομμένα)
Λευκή ζάχαρη

Εκτέλεση:

-Σε ένα μπολ πρόσθεσε τα αυγά και το γάλα και ανακάτεψε καλά. Έπειτα, ρίξε την κανέλα και την βανίλια και συνέχισε το ανακάτεμα, ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

-Τοποθέτησε μέσα στο μείγμα τις φέτες του ψωμιού.

-Ρίξε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και άφησέ το να λιώσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις το βούτυρο αρχίσει να λιώνει και το τηγάνι είναι πολύ ζεστό τοποθέτησε σε αυτό τις φέτες ψωμιού. Ψήσε για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά, ώσπου να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Σέρβιρε τα french toast με μούρα και μια πρέζα ζάχαρη.

Διάβασε περισσότερες συνταγές στο The Recipe Critic.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ