Υλικά:
- 500 γρ. φύλλο κανταΐφι
- 400 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αιγοπρόβειο
- Φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
Για το σιρόπι:
- 600 γρ. ζάχαρη
- 400 ml νερό
- 1 ξύλο κανέλας
- 1 φλούδα λεμόνι
- 2 φλούδες πορτοκάλι
Για τη γέμιση:
- 100 γρ. φυστίκι Αιγίνης
- 100 γρ. καρύδια
- 3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 ½ κ.γλ. κανέλα
- 1 πρέζα γαρύφαλλο
Δες το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής από τον Πέτρο Συρίγο στο Fthis.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!