Meating… point: Ένα κρεοπωλείο με βιολογικά προϊόντα

Στο κατάστημα Βασίλης Νίτσας στο Γέρακα θα βρείτε κρέας υψηλών προδιαγραφών. 
 

Elle 06 Μαρ. 12
Meating… point: Ένα κρεοπωλείο με βιολογικά προϊόντα

Σε μια έκταση 4.000 στρεμμάτων στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, τα ζώα εκτρέφονται βιολογικά με τροφές φυτικής προέλευσης, που καλλιεργούνται ειδικά γι' αυτόν το σκοπό. Το πρόγραμμα ιχνηλασιμότητας που εφαρμόζει η επιχείρηση εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, καθώς και την ασφάλεια του καταναλωτή. Σε ένα φιλικό περιβάλλον στο Γέρακα, ο κρεοπώλης Βασίλης Νίτσας είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε απορία σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο κομμάτι, που θα ανταποκρίνεται στις γευστικές σας προτιμήσεις. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, κατσίκι, καθώς και βιολογικό κοτόπουλο, πιστοποιημένα βάσει HACCP, τα οποία συνοδεύονται από ενδείξεις για την ημερομηνία σφαγής τους.

Λασιθίου 29 & Εθν. Αντιστάσεως, Γέρακας, τηλ.: 210 6654260.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT