Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12 Αυγούστου! Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται με ορμή για ριζοσπαστικές αλλαγές και εξελίξεις.

HELLO.gr 12 Αυγ. 22
Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12 Αυγούστου! Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν

Το Αυγουστιάτικο ολόγιομο φεγγάρι συνήθως είναι συνδεμένο με διακοπές, ρομαντικές και ανέμελες στιγμές, όμως φέτος έρχεται με άγριες διαθέσεις, οργή, θυμό, αποκαλύψεις, ανατροπές, αιφνιδιαστικές καταστάσεις και δυσκολίες κυρίως σε επίπεδο επικαιρότητας και όχι απαραίτητα στις προσωπικές μας ζωές. Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 19 μοίρες και 21 λεπτά του Υδροχόου και επηρεάζει όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 έως τις 21 μοίρες του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Φυσικά με μια Πανσέληνο σε σταθερό ζώδιο, σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει, αυξάνονται οι πιθανότητες για έντονα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα, όπως και για φυσικές και οικολογικές καταστροφές ανά τον κόσμο. Ραγδαίες μπορεί να είναι και οι πολιτικές εξελίξεις αυτό το διάστημα που θα μας οδηγήσουν σε ένα ακόμη πιο νευρικό και ασταθές φθινόπωρο.

Όταν σχηματίζεται η Πανσέληνος, σημαίνει ότι η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται απέναντι. Και σε αυτή την περίπτωση η Σελήνη βρίσκεται στον επαναστατικό Υδροχόο και ο Ήλιος στον φλογερό Λέοντα. Οι εκρήξεις λοιπόν μοιάζουν αναπόφευκτες, όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά και στην κυριολεξία, αφού μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ισχυρές εκρήξεις, κεραυνούς και καταστροφικές πυρκαγιές όπως πέρσι. Πιθανώς να αναζωπυρωθεί το θέμα του πολέμου στην Ουκρανία καθώς ο πρόεδρος Ζελένσκι εκπροσωπεί το ζώδιο του Υδροχόου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος ή να έχουμε εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα στον πολύπαθο πλανήτη μας όπως στην Κίνα και την Ταιβάν.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται με ορμή για ριζοσπαστικές αλλαγές και εξελίξεις. Είναι το ζώδιο που συνδέεται με τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και το DNA μας και είναι αυτό που αναζητά την ανεξαρτησία, τη δικαιοσύνη και την απελευθέρωση μέσω των εξεγέρσεων και των εκρήξεων. Η δράση και η ορμή θα μας χαρακτηρίζει και θα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Επειδή αυτό το φεγγάρι πραγματοποιείται στον ιδεαλιστή Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με τον 11ο οίκο της φιλίας, της συνεργασίας και των στόχων, ίσως θα θέλουμε να είμαστε με άτομα που αγαπάμε, που έχουμε επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή μας και μας εκτιμούν και να διασκεδάσουμε μαζί τους. Ακόμη, μπορεί η Πανσέληνος να μας βοηθήσει να συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους μας, να μας εμπνεύσει για τα μελλοντικά μας σχέδια να εστιάσουμε στη μεγάλη εικόνα, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και τις αντιλήψεις μας και να έχουμε νέες ριζοσπαστικές ιδέες που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα μας. Θα είμαστε πιο κοινωνικοί, θα θέλουμε και θα αναζητούμε την ελευθερία μας και θα αποδεχόμαστε πιο εύκολα τις προκλήσεις. Αυτά είναι τα θετικά νέα, διότι οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος πρέπει να μας κάνουν πιο επιφυλακτικούς, καθώς κρύβουν πολλές εκπλήξεις και δεν είναι όλες ευχάριστες!

Μάθε ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν στο HELLO.gr

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: