Πάβλοβα με φρούτα εποχής: Το πιο δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο

Ο pastry Chef, Ευάγγελος Χασιώτης, μας έδειξε τη συνταγή για την πιο λαχταριστή και ελαφριά πάβλοβα.

Elle 13 Ιουλ. 21
Πάβλοβα με φρούτα εποχής: Το πιο δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο

Υλικά:

Για την μαρέγκα
150gr ασπράδι αβγού
300gr ζάχαρη κρυσταλλική
1 ξύλο βανίλιας ή 2 βανιλίνες

Υλικά για την κρέμα
750gr φυτική σαντιγί
100gr ζάχαρη κρυσταλλική

Υλικά για το γαρνίρισμα
πουρέ φράουλας
φρέσκες φράουλες
μπλούμπερις
ράσμπερι
μπισκότο με κομματάκια σοκολάτας
200gr σοκολάτα γάλακτος
200γρ σοκολάτα λευκή

Δες το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής στο Fthis.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT