Σήμερα θα φάμε τορτελίνια με μπέικον, τομάτα και κρέμα γάλακτος

Ο σεφ, Πέτρος Συρίγος, έφτιαξε τα πιο λαχταριστά τορτελίνια.

Elle 29 Σεπ. 21
Σήμερα θα φάμε τορτελίνια με μπέικον, τομάτα και κρέμα γάλακτος

Υλικά:

1 πακέτο τορτελίνια (500 γρ)
150 γρ μπέικον σε κύβους
3 κ.τ.σ ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
1 κονσέρβα αποφλοιωμένη τομάτα
150 ml κρέμα γάλακτος
150 γρ παρμεζάνα τριμμένη
1 κ.τ.γ μπούκοβο
αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
2 κ.τ.σ φρέσκο βασιλικό

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Fthis.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: