Υλικά:
1 αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
225 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια
10 γρ. κόλιανδρο
1/2 σκόρδο
10 ml ελαιόλαδο
5 ml χυμό λεμονιού
1 κ.σ. σησαμέλαιο
1 κ.γ. κύμινο σε σκόνη
αλάτι και πιπέρι
2 κ.σ. τσίλι σε σκόνη
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζετε το σκόρδο και ψιλοκόβετε τον κόλιανδρο.
2. Βάζετε στο μούλτι τα ρεβίθια, το αβοκάντο, τον χυμό του λεμονιού, το σκόρδο και τον κόλιανδρο μαζί με 10 ml ελαιόλαδο, 1 κ.γ. σησαμέλαιο, 1 κ.γ. κύμινο και αλατοπιπερώνετε.
3. Τα χτυπάτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και σερβίρετε σε μπολάκια για ντιπ.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!