
Υλικά:
1 αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
225 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια
10 γρ. κόλιανδρο
1/2 σκόρδο
10 ml ελαιόλαδο
5 ml χυμό λεμονιού
1 κ.σ. σησαμέλαιο
1 κ.γ. κύμινο σε σκόνη
αλάτι και πιπέρι
2 κ.σ. τσίλι σε σκόνη
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζετε το σκόρδο και ψιλοκόβετε τον κόλιανδρο.
2. Βάζετε στο μούλτι τα ρεβίθια, το αβοκάντο, τον χυμό του λεμονιού, το σκόρδο και τον κόλιανδρο μαζί με 10 ml ελαιόλαδο, 1 κ.γ. σησαμέλαιο, 1 κ.γ. κύμινο και αλατοπιπερώνετε.
3. Τα χτυπάτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και σερβίρετε σε μπολάκια για ντιπ.
green days
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!