Υλικά για 6 άτομα:
500 γραμμ. λινγκουίνι
1 κ.σ. Αλάτι
600 γραμμ. μύδια
80 ml ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
250 ml λευκό κρασί
1 κ.σ. Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση:
1. Βάζετε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράσει, αλατίζετε και ρίχνετε μέσα τα λινγκουίνι.
2. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε τα μύδια και ανακατεύετε.
3. Περιχύνετε με το κρασί και μαγειρεύετε για 15′.
4. Πασπαλίζετε με το μαϊντανό και ρίχνετε μέσα τα λινγκουίνι. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!