Follow us

Search

Όταν η κουζίνα μας απέκτησε οικολογική συνείδηση #MadeForYourWater

GROHE Blue Pure: Μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλή αισθητική, καινοτόμες λύσεις και βιώσιμη κατανάλωση στην κουζίνα σας! Αυτή είναι η φιλοσοφία της GROHE, η οποία με τα καινοτόμα συστήματα νερού της έρχεται για να χαρίσει νέα πνοή στην κουζίνα μας και κατ’ επέκταση στην καθημερινότητά μας.

Όταν η κουζίνα μας απέκτησε οικολογική συνείδηση #MadeForYourWater

Η GROHE, η κορυφαία παγκόσμια μάρκα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου και προϊόντα για το μπάνιο και την κουζίνα που έχουν σχεδιαστεί με βάση την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία, τον μοντέρνο σχεδιασμό και τη βιωσιμότητα. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν το ιδανικό αποτέλεσμα τόσο για τον καταναλωτή όσο και για το περιβάλλον. Έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των πελατών, η GROHE δημιουργεί έξυπνες και βιώσιμες λύσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας.

Μέσα από όλα αυτά, η GROHE τοποθετεί στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα και εστιάζει στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων που στοχεύουν στην εξοικονόμηση πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος. Κάπως έτσι, έχοντας πάντα ως πηγή έμπνευσης την υψηλή αισθητική, το σύγχρονο design αλλά και τον περιορισμό της σπατάλης του νερού, η GROHE δημιουργεί τα GROHE Blue Pure προϊόντα, τα οποία μας προσφέρουν την δυνατότητα να απολαμβάνουμε φιλτραρισμένο, καθαρό νερό και ανθρακούχο, που προέρχεται απευθείας από την βρύση της κουζίνας μας, δίχως να χρειάζεται να επενδύουμε σε εμφιαλωμένα μπουκάλια, κάνοντας έτσι καλό και στο περιβάλλον.

To νερό είναι πηγή ζωής και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Ξεκινάει από το φυσικό περιβάλλον, που έχει ανάγκη από την προστασία μας, και καταλήγει στην κουζίνα μας, η οποία πλέον αποτελεί την «καρδιά» του κάθε σπιτιού. Αυτό είναι ακριβώς το μήνυμα που επικοινωνείται μέσα από την καμπάνια της GROHE «Made for your water». Τα πρωτοποριακά συστήματα νερού GROHE Blue Pure συγκεντρώνουν όλα όσα χρειαζόμαστε για τον πιο λειτουργικό χώρο του σπιτιού μας, την κουζίνα, ακολουθώντας μοντέρνα εμφάνιση και ecofriendly λογική. Με μοναδικές και φιλικές προς τη χρήση δυνατότητες και λύσεις, τα συστήματα νερού της GROHE καλύπτουν τις ανάγκες μας και προσφέρουν στην κουζίνα μας οικολογική συνείδηση.

GROHE

Γιατί να επιλέξεις τα πρωτοποριακά συστήματα νερού GROHE Blue Pure;

Τα συστήματα GROHE Blue Pure, πέρα από τον άψογο σχεδιασμό τους, που ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα, μας προσφέρουν τη δυνατότητα να έχουμε φιλτραρισμένο νερό από την άνεση του σπιτιού μας! Επιλέγοντας τα GROHE Blue Pure προστατεύουμε το περιβάλλον, συμβάλλοντας στον περιορισμό της χρήσης πλαστικών φιαλών νερού μιας χρήσης και στη μείωση έως και 61% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Επιπλέον, με το φίλτρο που διαθέτουν τα GROHE Blue Pure προϊόντα μπορούμε να φιλτράρουμε έως και 3.000 λίτρα νερού, χρησιμοποιώντας μια διαδικασία αποκλειστικής διήθησης για την αφαίρεση ακόμη και των μικρότερων σωματιδίων από το νερό της βρύσης, ενώ οι δύο ξεχωριστές εσωτερικές δίοδοι, μία για φιλτραρισμένο και μία για μη φιλτραρισμένο νερό, εξασφαλίζουν ότι όταν το νερό φιλτράρεται, δεν έρχεται σε επαφή με κάποιο αντικείμενο που μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του. Τα συστήματα GROHE Blue Pure διαθέτουν χρονόμετρο αλλαγής φίλτρου, το οποίο μας ενημερώνει ότι πρέπει να αντικατασταθεί μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χρήσης.

Εκτός από το συνηθισμένο νερό της βρύσης, το καινοτόμο σύστημα νερού επιτρέπει στους καταναλωτές να αντλούν φιλτραρισμένο και διατηρημένο με απλή ψύξη νερό, που προέρχεται απευθείας από τη βρύση της κουζίνας και όλα αυτά με απόλυτα υγιή τρόπο. Έτσι, περιορίζεται η ανάγκη τον καταναλωτών να αγοράζουν μπουκάλια νερού με πλαστικό υψηλής περιεκτικότητας, ενώ οι φιάλες που αποθηκεύονται συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του πλαστικού και του CO2. Αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες στηρίζουν την βιώσιμη ανάπτυξη και προστατεύουν το περιβάλλον, χαρίζοντάς του ανάσα ζωής.

«Έχουμε ευθύνη απέναντι στις μελλοντικές γενιές και το περιβάλλον. Γι’ αυτό ακριβώς θέλουμε να δίνουμε συνεχώς νέα ώθηση στον τομέα της βιωσιμότητας, η οποία θα καταστήσει δυνατή την υπεύθυνη χρήση των διαθέσιμων πόρων. Τα προϊόντα μας δεν πρέπει μόνο να παράγονται με βιώσιμο τρόπο, αλλά και να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να συμβάλλουν κι εκείνοι αποτελεσματικά σε μια καθολική αλλαγή» αναφέρει ο Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL, International και Co-CEO της Grohe AG.

Η GROHE αγκαλιάζει το περιβάλλον

Τα συστήματα νερού GROHE Blue Pure κατέκτησαν την πρώτη θέση στα βραβεία German Sustainability Award Design 2021 τον περασμένο Δεκέμβριο, ως το κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία «Icons», αποδεικνύοντας έτσι ότι ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η άνεση και η βιωσιμότητα μπορούν να συμβαδίσουν, δίνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα που προσφέρει μοναδική απολαυστική εμπειρία, μέσα στο σπίτι μας, όποτε εμείς το επιθυμούμε. Γιατί το καλύτερο νερό βρίσκεται ήδη στο σπίτι μας με τη GROHE Blue Pure!

 

                           Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.grohe.gr/el_gr/

Eπιπλέον μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς και από τα social media της GROHE: Facebook, Instagram

MORE FROM

Living

BEST of INTERNET