Cover photo: @petros.syrigos.
Υλικά:
400 γρ. κριθαράκι ψιλό
300 γρ. λευκά μανιτάρια baby
150 γρ. μεγάλα λευκά μανιτάρια για το ζωμό
6 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο (τα 4 κομμένα σε κύβους)
100 ml γλυκό κόκκινο κρασί
5 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. σόγια3 λευκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
1 κύβο ζωμό μανιταριών
150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Δες το βίντεο με τη εκτέλεση της συνταγής στο Fthis.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!