Την Τετάρτη, 22 Μαΐου, το MAKRIS Athens σας προσκαλεί σε μια εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, καθώς διοργανώνει και φιλοξενεί το πρώτο του “4 hands” dinner. Το event θα συνδυάσει τη μαεστρία δύο αναγνωρισμένων σεφ, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό μενού που θα σαγηνεύσει τους επισκέπτες της βραδιάς.
Ο chef Patron, Πέτρος Δήμας, καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Πορτογάλο σεφ Leandro Carreira σε αυτήν τη μοναδική συνεργασία. Το γαστριμαργικό ταξίδι του Leandro Carreira συμπεριλαμβάνει διάσημα εστιατόρια με αστέρια Michelin, ξεκινώντας από το εστιατόριο Mugaritz του Andoni Luis Aduriz στην Ισπανία, το Viajante του Nuno Mendes στο Λονδίνο, ενώ το πιο πρόσφατο επίτευγμά του, είναι το The Sea, The Sea Chef’s Table στο Haggerston, μετά το άνοιγμα του καταστήματος στο Chelsea το 2019.
Με την κοινή αγάπη τους για τη φιλοσοφία farm-to-table, οι σεφ Πέτρος Δήμας και Leandro Carreira θα συνδυάσουν τις γνώσεις, τις τεχνικές και τις δεξιότητές τους για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μενού, αποκλειστικά για αυτήν τη μέρα, που θα αναδείξει την αυθεντικότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών.
Για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το MAKRIS Athens στο 216 004 7777.