Η Borsalino εγκαινιάζει την πρώτη της μπουτίκ στην Ελλάδα, στη Μύκονο

Η Borsalino υπερήφανα ανακοινώνει το άνοιγμα της πρώτης της μπουτίκ, στο πολυτελές εμπορικό κέντρο Nammos Village, στο νησί της Μυκόνου.

Elle 16 Ιουλ. 21
Η Borsalino εγκαινιάζει την πρώτη της μπουτίκ στην Ελλάδα, στη Μύκονο

Τα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο, αποτελούν ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου διανομής του οίκου για το 2021 και η παρουσία σε ένα από το πιο κοσμοπολίτικα νησιά του κόσμου που συγκεντρώνει την ελίτ του τουρισμού συντελεί σε αυτό.

borsalino

Σχεδιασμένη από το αρχιτεκτονικό δίδυμο του Nammos Village, Studio Hanikan, η νέα μπουτίκ Borsalino βρίσκεται μέσα στον καταπράσινο κήπο του πολυτελούς εμπορικού κέντρου. Αξιοποιώντας ένα τμήμα του χώρου Le Kiosque, το μίνιμαλ περιβάλλον της μπουτίκ πλαισιώνει ιδανικά τις δημιουργίες της συλλογής Borsalino Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε ειδικά κατασκευασμένους κύβους από πλεξιγκλάς με φωτισμό LED, ώστε να ξεχωρίζουν από την έντονα φυσική βλάστηση του περιβάλλοντα χώρου.

borsalino

Το Nammos Village είναι ένα υπαίθριο πολυτελές εμπορικό κέντρο 12.000 τετραγωνικών μέτρων στην παραλία της Ψαρού, η οποία αποτελεί μια από τις πιο αποκλειστικές τοποθεσίες του νησιού. Εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2019 και στεγάζει μερικούς από τους διασημότερους οίκους πολυτελείας στον εκπληκτικό βοτανικό κήπο της.

borsalino

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Borsalino Mauro Baglietto αναφέρει: «Σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή για την παγκόσμια οικονομία, η νέα μπουτίκ Borsalino στη Μύκονο προστίθεται στο αναπτυξιακό μας σχέδιο για μια πιο ισορροπημένη και βιώσιμη ανάπτυξη. Γιορτάζοντας την ιταλική αρτιότητα, είμαστε υπερήφανοι που φέρνουμε την Borsalino σε έναν από τους πιο πολυπόθητους παγκόσμιους προορισμούς για το διεθνή τουρισμό.»

borsalino

Η νέα μπουτίκ Borsalino στο Nammos Village της Μυκόνου άνοιξε τις πόρτες της τον Ιούνιο και διαθέτει τις νεότερες καλοκαιρινές συλλογές του οίκου, για άνδρες και γυναίκες.

Περισσότερες πληροφορίες στο site και στο Instagram account της Borsalino.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: