Η CANDIA βραβεύεται στα Export Leaders Awards

Η CANDIA διακρίθηκε στα EXPORT LEADERS AWARDS 2021, για τις επιδόσεις της στον τομέα της εξωστρέφειας.

Elle 09 Φεβ. 21
Η CANDIA βραβεύεται στα Export Leaders Awards

Η CANDIA διακρίθηκε στα EXPORT LEADERS AWARDS 2021, για τις επιδόσεις της στον τομέα της εξωστρέφειας. Η εξωστρέφεια και η ενίσχυση της παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων σε χώρες του εξωτερικού αποτελεί βασικό μοχλό για την επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας μας. Η είσοδος της CANDIA στις αγορές του εξωτερικού υλοποιήθηκε με την πρωτοποριακή συλλογή, χειροποίητων στρωμάτων Bodyfix, τα οποία φτιάχνονται από 100% φυσικά υλικά και αποκλειστικά με το χέρι.

Σήμερα, η CANDIA εξάγει σε 13 χώρες του εξωτερικού με 44 σημεία πώλησης συνολικά σε Ευρώπη και Ασία (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Κίνα, Κορέα, Κύπρο, Ολλανδία, Πολωνία και Ρωσία). Τo 2017 έκανε την είσοδό της στις αγορές της Ασίας με δύο καταστήματα στην Κίνα και την Κορέα, ενώ στην ίδια αγορά, βρίσκεται ήδη το 3ο της, υπό κατασκευή, concept store.

Ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας μετέφεραν όλοι οι συμμετέχοντες στο ψηφιακό forum «Export Leaders 2021» της NEW TIMES, με ιδιαίτερα σημαντικές παρουσίες τόσο από κυβερνητικούς φορείς όσο και από στελέχη επιχειρήσεων.

CANDIA

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: