Η ultra-premium Vodka elit: καλύτερη vodka στα BTI’s awards

Η vodka elit ξεχωρίζει και βραβεύεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο θεσμό ενώ αναδεικνύεται κάτοχος του ρεκόρ με εννέα διακρίσεις, μέχρι σήμερα.

Elle 10 Απρ. 21
Η ultra-premium Vodka elit: καλύτερη vodka στα BTI’s awards

Για άλλη μια χρονιά η ultra premium vodka elit ξεχώρισε στα βραβεία του Ινστιτούτου Δοκιμής Αλκοολούχων Ποτών (BTI), λαμβάνοντας το βραβείο Best Vodka 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως η vodka elit λαμβάνει αυτή τη διάκριση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ενώ συνολικά, έχει διακριθεί εννέα φορές, μέχρι σήμερα, στην ίδια κατηγορία γεγονός που την αναδεικνύει σε κάτοχο ρεκόρ.

vodka elit

Σύμφωνα με το BTI, οι νικητές αναδεικνύονται μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας. Όλα τα προϊόντα αξιολογούνται μέσα από «τυφλή» γευστική δοκιμή, από μια ομάδα ειδικών του κλάδου και της κατηγορίας, χρησιμοποιώντας το ειδικά προσαρμοσμένο λογισμικό του BTI και την αποκλειστική μεθοδολογία που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Cornell.

Ο διαγωνισμός του BTI είναι ο μοναδικός διαγωνισμός αλκοολούχων ποτών, κρασιού και μπύρας, που είναι συμβατός με τα πρότυπα ASTM (American Society for Testing and Material), και για το λόγο αυτό οι βαθμολογίες και οι αξιολογήσεις έχουν αποδειχθεί οι πλέον αξιόπιστες και συνεπείς στον κλάδο.

vodka elit

Η elit κατέκτησε την υψηλότερη θέση με βαθμολογία «Superlative 97/100» τα έτη 2006, 2007, 2009, 2010, 2014, 2017, 2018, 2019 και 2020.

Με αυτή τη διάκριση η elit απέδειξε για άλλη μία φορά ότι έχει τη «διαύγεια», την παρουσία και το γευστικό προφίλ που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: