Μaxi Cosi: Βρήκαμε το απόλυτο κάθισμα αυτοκινήτου που ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού σας

H Maxi Cosi εγγυάται την ασφαλή μεταφορά του παιδιού σας ως και το τέταρτο έτος της ηλικίας του.

Elle 20 Οκτ. 21
Μaxi Cosi: Βρήκαμε το απόλυτο κάθισμα αυτοκινήτου που ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού σας

Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα. Πότε ήταν που το πήρατε από το μαιευτήριο και πότε έφτασε να τρέχει δίπλα σας και να το συνοδεύετε στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο! Δεν θα ήταν υπέροχο σε όλες αυτές τις φάσεις της ζωής του να έχετε ένα σύστημα πρόσδεσης στο αυτοκίνητο που να αναπτύσσεται μαζί του; Η MAXI-COSI κατανοώντας τις ανάγκες σας, δημιούργησε τη νέα γενιά περιστρεφόμενων παιδικών καθισμάτων “360Familyi-Size”. Το σύστημα αποτελείται από τη βάση Family Fix 360 και 2 συμβατά καθίσματα Pebble 360 και Pearl 360, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, και να το κρατήσετε για πολύ-πολύ καιρό.

Μaxi Cosi

Βάση Family Fix 360:

Δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών με το ένα χέρι χάρη στην τεχνολογία Flexi Spin για μέγιστη ευκολία. Απλά ανοίγετε την πόρτα του αυτοκινήτου, στρέφετε το κάθισμα προς εσάς, και παίρνετε το μωρό ή και το κάθισμα.

Επιπλέον ασφάλεια με το σύστημα κλειδώματος πλήρους περιστροφήςTravelsafe,για να ταξιδεύει το μωρό σας όπως πρέπει, δηλαδή κοιτώντας προς τα πίσω, μέχρι να φτάσει τουλάχιστον 15 μηνών.

Οπτικές και ηχητικές ενδείξεις που σας βοηθούν να είστε σίγουροι ότι το κάθισμα έχει ασφαλίσει σωστά στη βάση. Τα συμβατά καθίσματα Pebble 360 καιPearl 360 διαθέτουν ότι χρειάζεστε για την απόλυτη ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σας.

Τα συμβατά καθίσματα Pebble 360 και Pearl 360 διαθέτουν ότι χρειάζεστε για την απόλυτη ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σας:

G-Cell Side Impact:Υψηλής τεχνολογίας σύστημα πλευρικής ασφάλειας που προστατεύει το μωρό σας από τις δυνάμεις μιας πλευρικής σύγκρουσης.
Easy In Harness: Εύκολη τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα χωρίς να σας ‘’ενοχλούν’’ οι ζώνες ,χάρη στον μηχανισμό.
ClimaFlow: Ειδικοί αεραγωγοί–εσωτερική επένδυση και υφάσματα που «αναπνέουν», για να νιώθει το παιδί σας άνετα και στη σωστή θερμοκρασία.
Memoryfoam:Εξαιρετικά αναπαυτικό εσωτερικό κατασκευασμένο από αφρό αργής επαναφοράς που αγκαλιάζει το μικρό σας τρυφερά.

Η νέα σειρά 360 Family i-Size πληροί τα νέα αυστηρότερα Πρότυπα Ασφαλείας i-Size για τη μέγιστη ασφάλεια του παιδιού σας στο αυτοκίνητο!

Θα βρείτε τη βάσηFamily Fix 360 i-Size και τα συμβατά καθίσματα νέας γενιάς Pebble 360 i-Size καιPearl 360 i-Size στο Lapinkids.com, στα καταστήματα Lapin House, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: