Spotawheel: Ο απόλυτος προορισμός αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Με την Spotawheel η αγορά αυτοκινήτου γίνεται παιχνιδάκι!

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 20 Ιαν. 22
Spotawheel: Ο απόλυτος προορισμός αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χαρακτηριζόταν από ταχύτητα, ευκολία, εμπιστοσύνη, ασφάλεια – έναν κόσμο όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο που ονειρεύεται, το αυτοκίνητο που του αξίζει, με το minimum δυνατό stress!

Από τη «γέννησή» της, η Spotawheel είχε ως κυρίαρχη ιδέα να μετατρέψει την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σε μια εύκολη και κατανοητή υπόθεση που όχι μόνο απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως των ειδικών γνώσεων τους γύρω από το αυτοκίνητο, αλλά δεν εγκυμονεί τους συνήθεις κινδύνους και ρίσκα που συνήθως συνοδεύουν την αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων, με μία επικοινωνιακή προσέγγιση πιο φρέσκια και πιο μοντέρνα από τον ανταγωνισμό.

Ξεκινώντας από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τη Spotawheel είναι η γραπτή τεχνική αναφορά ελέγχου 200+ σημείων. Με αυτόν τον τρόπο, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να περιηγηθεί στο πολύ χρήσιμο website της Spotawheel, να κάνει click στο αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει και να διαβάσει μία πολύ λεπτομερή αναφορά για την κατάσταση του αυτοκινήτου, την προσωπική γνώμη του εκάστοτε μηχανικού που έχει αναλάβει την διεκπεραίωση του ελέγχου αλλά και τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οχήματος προκειμένου να έχει μία πεντακάθαρη εικόνα του τί αγοράζει. Επιπλέον, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα ελέγχου του αυτοκινήτου που τον ενδιαφέρει και σε οποιοδήποτε συνεργείο εκείνος επιθυμεί.

Εκεί όμως που η Spotawheel πραγματικά καινοτομεί, είναι στο γεγονός ότι ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί online, κάνοντας την εταιρία την πρώτη στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα της touchless αγοράς, ήδη από την προ-covid εποχή. Η δυνατότητα ανέπαφης αγοράς όχι μόνο διευκολύνει και απλοποιεί τη διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται άμεσα και με λίγα μόλις βήματα από την ασφάλεια του σπιτιού μας, αποτελεί παράλληλα μία ακόμα απόδειξη της αυτοπεποίθησης της Spotawheel ότι τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που εμπορεύεται διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και την απόλυτη ειλικρίνεια – τόσο που μπορούν να αγοραστούν online χωρίς να χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος να τα ελέγξει από κοντά! Με αυτόν τον τρόπο, η Spotawheel δεσμεύεται έμπρακτα ότι το αυτοκίνητο που θα παραδοθεί δωρεάν στον αγοραστή θα ανταποκρίνεται 100% στην online περιγραφή του και στο πλούσιο 360ο φωτογραφικό υλικό που υπάρχει διαθέσιμο στο online showroom της εταιρίας.

Ενισχύοντας το claim της διαφανούς διαδικασίας και της αξιοπιστίας, η Spotawheel προσφέρει δωρεάν έως 5 χρόνια εγγύηση, αφαιρώντας έτσι ένα μεγάλο παράγοντα που προκαλεί άγχος στους αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενώ επίσης προσφέρει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών στην περίπτωση online αγοράς.

Με την αγορά αυτοκινήτου να αφορά τους πάντες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και οικονομικού background, μπορεί κανείς να περιηγηθεί στο spotawheel.gr ώστε να βρει το αυτοκίνητο που #tou_aksizei, καθώς και να διαβάσει τα πολλά και αληθινά testimonials των πελατών της Spotawheel

Σχετικά με την Spotawheel:

Ξεκινώντας ως μια ομάδα μηχανικών υπό το όνομα Spotmechanic που είχε ως όνειρο μία διαφανή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η Spotawheel αποτελεί τη φυσική συνέχεια αυτής της προσπάθειας, επαναπροσδιορίζοντας τον όρο ‘εμπιστοσύνη’ στο χώρο του αυτοκινήτου. Η εταιρεία είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα εμπορίας (αγορά και πώληση) μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη με βάση τη διαφάνεια και προσφέρει: Γραπτή Τεχνική Αναφορά Ελέγχου 200+ σημείων, Δωρεάν Test Drive στον χώρο του αγοραστή, έως 5 Χρόνια Εγγύηση, Παράδοση σε όλη την Ελλάδα, 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, ενώ αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στον κλάδο που δίνει τη δυνατότητα και touchless αγοράς. Η Spotawheel υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από επιφανείς Έλληνες και ξένους επενδυτές, ενώ έχει συνάψει πολύτιμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Η ομάδα της Spotawheel αριθμεί αυτή τη στιγμή πάνω από 250 ανθρώπους δυναμικό και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Πολωνία, Γερμανία & προσεχώς στη Ρουμανία, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την απόλυτη εμπειρία των πελατών της, ιδιοκτητών και αγοραστών.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο spotawheel.gr .

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: