Το πρωτοποριακό brand περιποίησης περιόδου παρουσιάζει τη νέα σειρά Moxie Organics!

Μια σειρά που όλες θέλουμε να ανακαλύψουμε!

ELLE Team 27 Ιουν. 22
Το πρωτοποριακό brand περιποίησης περιόδου παρουσιάζει τη νέα σειρά Moxie Organics!

Η Moxie, το πιο πρωτοποριακό brand στο χώρο της γυναικείας υγιεινής ανανεώθηκε, επαναπροσδιορίστηκε και παρουσιάζεται εκ νέου στο ελληνικό κοινό με τη σειρά Organics. Η νέα Moxie Organics αποτελείται από οργανικό βαμβάκι και δεν περιέχει πλαστικό, χλώριο και άρωμα, κάτι που την καθιστά υποαλλεργική και απόλυτα φιλική στο περιβάλλον.

Στόχος της Moxie είναι η δημιουργία μιας σειράς προϊόντων φιλικότερων στον πλανήτη, έχοντας όμως πάντα ως βασική προϋπόθεση να μην θέτουν σε κίνδυνο την “ηρεμία” της περιόδου, δηλαδή να μην προκαλούν ερεθισμούς και να είναι απορροφητικά.

Moxie

Η Moxie Organics αποτελείται από σερβιέτες και ταμπόν που στη σύνθεσή τους χρησιμοποιείται μόνο πιστοποιημένο, βιοδιασπώμενο βαμβάκι GOTS (Global Organic Textile Standard), το οποίο καλλιεργείται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων.

Τα Moxie Organics ταμπόν αποτελούνται από 100% οργανικό βαμβάκι από το κάλυμμα μέχρι τον πυρήνα – που σημαίνει ότι είναι πλήρως βιοδιασπώμενα, αλλά και αποτελεσματικά στην απορρόφηση, με λιγότερες πιθανότητες φουσκώματος και αποβολής ινών. Κάθε τεμάχιο είναι συσκευασμένο σε ανακυκλώσιμο χαρτί αντί για πλαστικό και διαθέτουν πιστοποίηση από τον οργανισμό Australian Certified Organic.

Οι σερβιέτες Moxie Organics ακολουθούν την ίδια λογική και έχουν πιστοποίηση από τον οργανισμό Vegan Australia Certified. Οργανικό βαμβάκι από την επιφάνεια μέχρι τον πυρήνα και συσκευασμένες σε βιοδιασπώμενο χαρτί αντί για πλαστικό. Μετά βίας νιώθεις ότι τις φοράς καθώς είναι λεπτές και πολύ απορροφητικές.

Τη σειρά Moxie Organics πλαισιώνουν νέοι κωδικοί, όπως τα κυπελάκια περιόδου (period cups). Φτιαγμένα από ιατρική σιλικόνη, αποτελούν την πιο οικολογική πρόταση ανάμεσα στα είδη γυναικείας υγιεινής καθώς είναι επαναχρησιμοποιούμενα και με τη σωστή φροντίδα η χρήση τους μπορεί να διαρκέσει έως και 5 χρόνια. Για καλύτερη αίσθηση καθαριότητας, η σειρά ολοκληρώνεται με υγρά μαντηλάκια σε μικρή συσκευασία, για να τα έχεις πάντα στην τσάντα σου!

Moxie

«Αναγνωρίζουμε ότι η περίοδος είναι μια απόλυτα προσωπική υπόθεση και γι’ αυτό προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές. Αναζητούμε συνεχώς και δημιουργούμε αποτελεσματικές, έξυπνες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις περιποίησης», δήλωσε η ιδρύτρια της Moxie, Mia Klitsas.

Η σειρά Moxie Organics αποτελείται από τους εξής κωδικούς:

  • Moxie 100% Organic Cotton Tampons Regular 16τμχ
  • Moxie 100% Organic Cotton Tampons Super 16τμχ
  • Moxie Organics Ultra Thin Panty Liners 26τμχ
  • Moxie Organics Regular Daytime Pads 10τμχ
  • Moxie Organics Overnight Pads 8τμχ
  • Moxie Organics Intimate Wipes 20pk
  • Moxie Regular Menstrual Cup with Pod 1τμχ
  • Moxie Super Menstrual Cup with Pod 1τμχ

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: