Η Ζιζέλ μόνο με τα εσώρουχά της

Η σταρ του μόντελινγκ σχεδίασε τη δική της σειρά lingerie με τίτλο Gisele Intimates και ποζάρει με τα εσώρουχα, χωρίς μακιγιάζ, αλλά με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. 

Elle 12 Ιουν. 13
Η Ζιζέλ μόνο με τα εσώρουχά της

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μόνο μήνες από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και η Ζιζέλ έχει ήδη επανέλθει στην ενεργό δράση. Αυτή τη φορά σχεδιάζει μια συλλογή όχι για κάποιο διάσημο brand, αλλά για το δικό της. Για τη δημιουργία της σειράς το μοντέλο χρησιμοποίησε τα καλύτερα υλικά, όπως δαντέλες από βαμβάκι και πολύτιμο μετάξι.

Η συλλογή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σουτιέν, σλιπ και old fashion κορσέδες. Στην καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί, η σταρ του μόντελινγκ ποζάρει σχεδόν χωρίς μακιγιάζ με ατημέλητο hairstyling, παραμένοντας όμως σέξυ. 

«Νιώθω πια ότι πρέπει να είμαι αληθινή, ζωντανή. Σε κάποιες από τις φωτογραφίσεις μόδας αυτό πλέον δεν γίνεται» σχολίασε η ίδια. «Αγαπώ την αληθοφάνεια στις φωτογραφίες. Όλες είμαστε γυναίκες διαφορετικές και οι αδυναμίες μας είναι αυτές που μας κάνουν μοναδικές και πραγματικά όμορφες» πρόσθεσε. 
Περισσότερες πληροφορίες: www.giseleintimates.com

 
Δείτε εδώ το βίντεο της καμπάνιας: 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: