Η Η&Μ στηρίζει την ελληνική μόδα

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου το γνωστό brand σε συνεργασία με το περιοδικό ΕLLE σάς προσκαλούν στο κατάστημα της Ερμού σε ένα event αφιερωμένο στο στυλ και τα νέα δημιουργικά ταλέντα.
 

Elle 04 Οκτ. 13
Η Η&Μ στηρίζει την ελληνική μόδα

Η Η&Μ Greece και το ELLE γιορτάζουν την έναρξη της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας με μια μοναδική διοργάνωση. Επισκεφτείτε το κατάστημα της Ερμού και γνωρίστε από κοντά τους νέους δημιουργούς, αλλά και τις fashion editors του περιοδικού Βασιλική Παππά και Γεωργία Κλεισούρα.

Οι περσινοί νικητές του θεσμού New Designer Awards Μαρία Τάγκαλου (βραβείο MB Fashion Award Greece for Innovation and Top Aesthetic), Σπύρος Στεφανουδάκης/ Ins²omniac (Best New Designer), Μαρία Πραστάκου/180 Degrees (Best Trendsetter) και Λουκία Κυριακού/LK Creations (Best Catwalk) θα παρουσιάσουν τις χειμερινές προτάσεις τους και θα επιμεληθούν τη βιτρίνα του καταστήματος.

Ακόμα τα H&M σάς δίνουν την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο styling workshop, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας στο παρακάτω link μέχρι τις 10/10: www.facebook.com. Συγκεκριμένα, 5 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα -κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- να δεχθούν styling tips από τους visual merchandisers της Η&Μ, καθώς και συμβουλές από τους τέσσερις ντιζάινερ και το ELLE.

Επιπλέον μπορείτε να εκτυπώσετε το παρακάτω κουπόνι hnm-greek-fashion.eventbrite.com και να κερδίσετε 20% έκπτωση* σε όλες τις αγορές σας! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

*Η έκπτωση ισχύει μόνο για τις 17/10, 18.30 –21.00, αποκλειστικά στο κατάστημα της Ερμού 54 και δεν μπορεί να συνδυαστεί με κάποια άλλη προσφορά!

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: