Η Κάρλι Κλος είναι ο νέος Άγγελος της Victoria’s Secret

Η σταρ του μόντελινγκ, αφού εμφανίστηκε στο πρόσφατο σόου του αμερικανικού brand για την κολεξιόν Καλοκαίρι 2013 και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, κέρδισε και επίσημα τον πολυπόθητο τίτλο.
 

Elle 20 Μαρ. 13
Η Κάρλι Κλος είναι ο νέος Άγγελος της Victoria’s Secret

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αμερικανικής καταγωγής μοντέλο συνεργάζεται με το label, ποτέ όμως στο παρελθόν δεν είχε φορέσει τα… φτερά ενός αγγέλου.

«Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε μια τέτοια θέση. Όταν άρχισε να δείχνει ότι είναι εφικτό, απλώς το διεκδίκησα», δήλωσε η Κάρλι. Χαρακτηριστικό του πόσο σημαντική θεωρείται για ένα μοντέλο μια τέτοια συνεργασία είναι το γεγονός ότι στη λίστα του περιοδικού Forbes με τα 20 καλύτερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο για το 2012, έξι θέσεις κατείχαν Άγγελοι της Victoria’s Secret.

Την πρώτη εμφάνισή της ως άγγελος, το μοντέλο την έκανε στο πλαίσιο της καμπάνιας για τα νέα μαγιό του brand που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν στο Λος Άντζελες. Εκεί ποζάρει φορώντας το μπικίνι της με τα υπόλοιπα αγγελάκια, Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Κάντις Σουάνπολ.


 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: