Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της H&M

Μπορεί όλα τα φώτα να έχουν στραφεί στην κολεξιόν που δημιούργησε η Ιζαμπέλ Μαράν για το σουηδικό brand, όμως μια ακόμη συνεργασία αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των fashionistas. 

Elle 29 Σεπ. 13
Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της H&M
Πρόκειται για τη συλλογή της 27χρονης σχεδιάστριας από την Κορέα Μίντζου Κιμ, απόφοιτης της Βασιλικής Σχολής Καλών Τεχνών της Αμβέρσας, μιας από τις φημισμένες σχολές ντιζάιν στον κόσμο. Η Κιμ μάλιστα ήταν εκείνη που κέρδισε το διαγωνισμό H&M Design Award 2013 που διοργάνωσε το σουηδικό label νωρίτερα μέσα στη χρονιά. 
 
«Η δημιουργία της συλλογής ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για εμένα. Τα σχέδιά μου ήθελα να είναι ιδιαίτερα. Στόχος μου ήταν τα κορίτσια που θα τα επιλέξουν να το κάνουν συνειδητά» δήλωσε η ίδια. 
Τα κομμάτια της κολεξιόν είναι εμπνευσμένα από το φανταστικό κόσμο των manga, ενώ οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν είναι εκείνες του πράσινου και του ροζ. Ξεχωρίσαμε τα oversized παλτό, τα girly φορέματα, αλλά και τα αξεσουάρ, όπως τους γιακάδες και τα ankle boots. 
 
Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα H&M στη Σκανδιναβία, τις Κάτω Χώρες, τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία. Επίσης θα πωλείται online, καθώς και στις μπουτίκ Opening Ceremony στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Λονδίνο από τις 17 Οκτωβρίου. 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT