Η συγκινητική ιστορία των αδερφών Φόρκαν

Οι Βρετανοί Ρομπ και Πολ Φόρκαν σχεδιάζουν καλοκαιρινά αξεσουάρ με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα για τα ορφανά παιδιά.
 

Elle 05 Ιουν. 13
Η συγκινητική ιστορία των αδερφών Φόρκαν

Τα δύο αδέρφια έχασαν τους γονείς τους από το φονικό τσουνάμι το 2004, ενώ έκαναν οικογενειακώς διακοπές στη Σρι Λάνκα. Οκτώ χρόνια αργότερα ίδρυσαν το brand Gandys, δημιουργώντας σαγιονάρες για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η συλλογή τους περιλαμβάνει μοντέρνα κομμάτια για beachwear εμφανίσεις, κλασικά μονόχρωμα σε λευκό, φούξια, μπλε, αλλά και σχέδια σε πρωτότυπους συνδυασμούς. Με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής από τις πωλήσεις έχουν καταφέρει να βοηθήσουν περίπου 100 παιδιά σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στόχος τους είναι να ιδρύσουν ένα ορφανοτροφείο έως το 2014.

«Μετά από όσα ζήσαμε σκεφτόμαστε διαφορετικά, εκτιμάμε τελικά ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή. Ο αδερφός μου κι εγώ θέλουμε να πετύχουμε κάτι για το οποίο θα είμαστε υπερήφανοι. Αυτή η περιπέτεια μας έδωσε δύναμη. Βρεθήκαμε ξαφνικά δίχως γονείς και χρήματα και χωρίς διαβατήρια σε μια ξένη χώρα. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό» δήλωσε ο Ρομπ Φόρκαν. Μπορείτε να ανακαλύψετε τις δημιουργίες τους μέσω διαδικτύου και να στηρίξετε την προσπάθειά τους.

Info: www.gandysflipflops.com , www.asos.com

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: